Wie zijn wij?

JillZ Administratiekantoor is een jong en dynamisch bedrijf die op een moderne manier zorgt voor de administratie van uw onderneming. Door met de tijd mee te gaan, kunnen wij op een efficiënte manier de boekhouding verwerken.

Wij richten ons vooral op ondernemers in het midden- en klein bedrijf en particulieren. Onze passie is om uw onderneming te zien groeien. Dit kan doordat u zich richt op uw eigen onderneming en wij de boekhouding verzorgen van A tot Z!

Jill Stupers

Mijn naam is Jill Stupers. Al vanaf jonge leeftijd heb ik een ver gaande interesse in de financiële administratie van bedrijven. Daarom heb ik ook een opleiding tot assistent accountant gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken bij een administratiekantoor gevolgd door een accountantskantoor. Dit heb ik in combinatie met de deeltijd opleiding Accountancy gedaan. Want verder leren is nooit verkeerd! Daarnaast ben ik penningmeester bij de duikvereniging Amicus Aquae, waar ik al jaren met plezier de onderwater wereld leer kennen.

Als dochter van een zelfstandig ondernemer is het niet zo verrassend dat ik op jonge leeftijd mijn eigen administratiekantoor heb opgericht. Het is dan ook een uitdaging om ondernemers die geen gevoel of plezier hebben bij de financiële kant van de onderneming te stimuleren én op een enthousiaste wijze betrokken te kunnen krijgen bij hun cijfers. Dit levert altijd voordeel op!